Váš nákupní košík je prázdný.

Vyberte si alespoň tři produkty z naší nabídky a získejte dopravu zdarma.

PROČ U NÁS?
97
  • 19 let na trhu
  • 80 000 zákazníků ročně
  • spolehlivá a rychlá doprava
  • 4 vlastní prodejny
  • 380 výdejních míst
  • 106103 zboží ve vlastních skladech
  • 11872 zařízení a příslušenství
  • ryze česká firma
  • rozumíme našemu zboží
  • rádi Vám poradíme
OBLÍBENÁ ZAŘÍZENÍ

Začněte zde a zjednodušte si vyhledání příslušenství pro Váš telefon nebo tablet.
Více informací


Přidání zařízení
Výrobce:
- vyberte -


Model:
- vyberte -


Přidat
banner

Case Mate pouzdro Tough Black/Grey pro Samsung Galaxy S II i9100: hodnoceni

Přejít na kartu produktu Case Mate pouzdro Tough Black/Grey pro Samsung Galaxy S II i9100

hodnoceni
Tom (24.8.2011 18:42:25)
Pouzdro je super.Ale má jednu dost nepříjemnou vadu.Když voláte tak se volajícímu ozíváte dvakrát a zní to jako když mluvíte z krabice.Prostě je špatně rozumět.Musel jsem chtě nechtě dirku na mikrofon prostřihnout na 1*1cm aby vám bylo rozumět.Jinak nemá chybu.
Re: hodnoceni
Kropáček Filip (16.11.2011 11:56:57)
Dobrý den,

potom doporucuji postupopvat jak psal kolega vyse.

S pozdravem
Kropáček Filip
www.SUNNYSOFT.cz
Re: hodnoceni
Petrus Mario (26.8.2011 15:16:36)
Dobrý den,
schválně to pošlu do Case Matu, co na to řeknou. Máte ještě někdo jiný stejnou zkušenost?

S pozdravem
Petrus Mario
www.SUNNYSOFT.cz
Re: hodnoceni
Tomáš Vyskot (6.9.2011 21:06:23)
Zakoupil jsme u vas dane pouzdro cca pred 3 týdny.... problem s hlasem, tedy s odezvou vlastniho hlasu u volajiciho n adruhé straně pri nasazenem pouzdře je reálná věc. Vzhledem k cene bych očekával že je u tak kvalitniho pozdra, je vyřešeno to že při hovoru je odečítán šum (aby hovor primárne obsahoval to co má), ale nohužel. Pokud přijemce mého hovoru mluví , slyší nejprve sam sebe, a pak teprve moji odpověd/hlas/ ale jeste k tomu tlumeně. Pokud se pouzdro sundá je vše v pořadku a hovor probíhá zcela čistě tak jak má. Z kolegy v práci (pracuji jako komunikační specialista) jsme se snažily odstranit tento problem pomocí vážezu do silikonové vložky (ta je příčinou), ale bohužel nepovedlo se.
Je trochu smutné že ted, kdyz jsem vytvořil do silionu vetší otvory aby problem byl odstaněn (problem to stejně nevyřešilo), nemohu žádat brácení peněz, ač jsem daný produkt u Vás zakoupil.

Doporucuji vyrobci, ci distributora o tomto problemu informovat. V kolektivu spolupracovniku jsme dane pouzdro odskousely na třech telefonech SGS2 se shodným problémem.

pokud bude mižně i častečně "poškozené" pouzdro vrátit budu rád.
Děkuji za řešení tohoto problemu a stahnutí daného, ač oblíbeného produktu z prodeje.

Muj kontakt je 603818651. Dekuji Vyskot Tomáš
Re: hodnoceni
Petrus Mario (8.9.2011 13:48:40)
Dobrý den,

tak jsem právě s kolegou provedl test, zda pouzdro způsobuje "ozvěnu". Výsledek můžete hádat - žádná ozvěna patrná při hovoru nebyla. Testováno samozřejmě na Galaxy S II (operátor T-Mobile), spojení realizováno s Nokií 6303 Classic (operátor Vodafone).
P.S. Jak jste to myslel s odečítáním šumu u pouzdra? Takové pouzdro jsem ještě neviděl.

S pozdravemPetrus Mario
www.SUNNYSOFT.cz
re: hodnoceni
Tomáš Vyskot (9.9.2011 18:20:00)
Telefon jsem zakoupil u operátora T-mobile.
Mobilni telefon pri vedení hovoru pri zpracování hlasu (telefon bez hlasitého odposlechu)odstranuje "okolní šum - ruchy okolí (projíždející auto....), hovor z okolí, ....) " tak aby hlas byl jasný a správně artikulovaný.
Bohužel musím konstatovat ze k dnesnimu dni jsme dane pouzdro vyzkoušely na 7 mobilních telefonech SGS2 od kolegů v prácí (3 ks Tmobile, 4 ks O2) problem je identický. Přijměte prosím k tomu odpovídající relevantní stanovisko. Je možne ze jeto problem pouze urcite dodávky :-D..
15. 9. 2011 budu mit stanovisko technické podpory Tmobile. Nechci vám kazit obchodni uspešnost tohoto produktu, ale lidé vetšinou mobil spíše využívají pro " hraní" než k hovorům a práci.

Tomáš Vyskot
Re: hodnoceni
Petrus Mario (13.9.2011 13:14:30)
Dobrý den,
osobně jsem zde pouzdro s kolegy zkoušel a nic podobného jsme nezaznamenali. V takovém případě Vás musím poprosit reklamovat uvedené pouzdro, nicméně mě velmi zaráží, že pokud máte s dodaným pouzdrem problém, nereklamujete hned, ale pokoušíte se do něj vyřezat větší otvor. Pokud jste tímto způsobem pouzdro poškodil, samozřejmě Vám reklamace nemůže být uznána, pouze Vám vyzkoušíme pouzdro nové a pokud s ním problém nebude, dostanete na něj speciální slevu.

P.S. Uvedených pouzder (přímo tohoto konkrétního modelu) jsme opravdu prodali stovky, problém jste zaznamenal Vy a ještě uživatel Tom. Ani jeden jste ale neudělal tak elementární věc jakou je reklamace.


S pozdravem
Petrus Mario
www.SUNNYSOFT.cz
Re: hodnoceni
Šváb Jan (16.2.2012 10:14:12)
Dobrý den,

můžete se prosím zastavit na kterékoliv naší prodejně, kde kolegové problém s ozvěnou vyzkouší a podle toho určí řešení ?

Děkuji.

S pozdravem
Šváb Jan
www.SUNNYSOFT.cz
Re: hodnoceni
Pavel Teich (14.11.2011 15:28:14)
Dobrý den,
mám stejný problém. S tímto krytem se slyší volající na druhé straně dvakrát.
Re: hodnoceni
Vojta (23.1.2012 18:59:08)
Tak bohužel Vás zklamu, dnes jsem zakoupil pouzdro a přesto že poskytuje přístroji perektní ochranu, telefonování je téměř nemožné, všechny otvory na svém místě a ozvěna je tak silná, že volájící raději zavěsil. Můj telefon má SIM T-MOBILE a pochazí z originální české distribuce T-MOBILE. Nechápu to, jde přece o téměř nejdražší obal na trhu. Žádám o návrh řešení.

Děkuji Vojtěch Duba
Re: hodnoceni
mirek (22.8.2012 20:39:38)
Dobrý den všem, můžu se zeptat, jak dopadl problém s ozvěnou? Příjemce hovoru z mého SG SII si i v mém případě stěžuje na nesnesitelnou ozvěnu, kterou já nikterak nevnímám a ani na webu jsem nenašel řešení tohoto problému.
Telefon mám od jiného prodejce, ale i tak prosím o radu, popř. o návod, jak problém vyřešit.
Předem děkuji za odpověď a radu, kterou mi prosím zasílejte na e-mail: mirek158@seznam.cz
Re: hodnoceni
Skenderija Boris (27.8.2012 10:44:37)
Dobrý den,

pokud telefon máte v nějakém plastovém pouzdře, zkuste to bez něj. Pokud Vám to ani tak nepomohlo, obraťte se přímo Vašemu prodejci nebo autorizovanému servisu (například www.britex.cz) s reklamací.

S pozdravem
Skenderija Boris
www.SUNNYSOFT.cz

Přejít na kartu produktu Case Mate pouzdro Tough Black/Grey pro Samsung Galaxy S II i9100


Mobilní | Klasický

Naposledy navštívené (0) | Vaše hledání (0) | Porovnání (0)
«
.