Píšete, že produkt není určen pro android 2.3.3, což mi přijde dost zvláštní - instaloval jsem ho na LG Optimus One po nedávné oficiální aktualizaci na gingerbread a zatím funguje bez problémů.
Re: android 2.3.3
Nedoma Michael(15.7.2011 11:20:52)
Dobrý den,
zatím na žádném telefonu s verzí 2.3 na které jsme zkoušeli SM2010 instalovat nešla navigace spustit. Instalace proběhla, ale spuštění skončilo chybovou hláškou o nuceném zavření aplikace. Výrobce toto sám uvádí jako vlastnost/chybu.
Osobně mám vyzkoušen SGS2 se stejným výsledkem.
S pozdravem
Nedoma Michael
www.SUNNYSOFT.cz
Kubíček Jaroslav(3.8.2011 15:33:00)
Dobrý den,
software není určen pro Android 2.3.3. a výrobce neplánuje podporu pro tuto verzi, pokud se Vám to podařilo rozběhnout a funguje Vám to, tak máte štěstí. Nyní je již v nabídce nový Sygic, který je oficiálně podporován i ve verzi 2.3.3.
S pozdravem
Kubíček Jaroslav
www.SUNNYSOFT.cz
jako(15.7.2011 14:27:03)
Tak to nechápu. Třeba je to jiná verze. Na LG OO verze systému 2.3.3 verze jádra 2.6.35.10-perf mi bez problému naběhne a funguje Sygic Mobile Maps 10 verze 8.24 R-18362 (opsáno z menu "Nastavení - O Sygic Mobile Maps 10"), kterou jsem stáhnul přímo ze stránek sygic.com.
zatím na žádném telefonu s verzí 2.3 na které jsme zkoušeli SM2010 instalovat nešla navigace spustit. Instalace proběhla, ale spuštění skončilo chybovou hláškou o nuceném zavření aplikace. Výrobce toto sám uvádí jako vlastnost/chybu.
Osobně mám vyzkoušen SGS2 se stejným výsledkem.
S pozdravem
Nedoma Michael
www.SUNNYSOFT.cz
software není určen pro Android 2.3.3. a výrobce neplánuje podporu pro tuto verzi, pokud se Vám to podařilo rozběhnout a funguje Vám to, tak máte štěstí. Nyní je již v nabídce nový Sygic, který je oficiálně podporován i ve verzi 2.3.3.
S pozdravem
Kubíček Jaroslav
www.SUNNYSOFT.cz