HTC HD2 Leo Cz: Nová ROM

Přejít na kartu produktu HTC HD2 Leo Cz

Nová ROM
Jakub Šimon (5.2.2010 17:23:41)
Neví se nahodu datum vydání ROM v1.66 pro ČR? Pro několik dalších evropských států je již ke stažení, pro ČR ale bohžel zatím nic.
Re: Nová ROM
Staňouš (1.3.2010 13:52:52)
nezbývá mi než se pousmát ... toto stejné se řešilo když byl nový Touch HD... pěkně mě to tekrát nakrklo... teď jsem se chtěl podívat, jeslti se to u \"dvojky\" neopakovalo, že bych si jikoupil, ale jak vidím, tak sje vše při starém... HTC nereaguje a Sunnysoft to háže na ně... Nejlepší se na to vybodnout a jít do romky z dílny xda-developers ...
Kropáček Filip (12.2.2010 15:24:54)
Zatím nezbývá než čekat, v tuto chvíli to má plně ve své moci HTC.
Kropáček Filip (10.2.2010 11:02:57)
Zatím žádnou informaci nemáme. Uvidíme koncem února, nějaký návrh řešení se do HTC již posílal, ale zatím bez odezvy.
Richard Krywult (9.2.2010 11:17:24)
Přidávám se k výše uvedenému, protože mně to taky zajímá. Dle dopisu z HTC je za zpožděním třetí strana, to ukazuje zcela jasně na SUNNYSOFT! Kdy můžeme očekávat nápravu věci?
Petr (9.2.2010 21:08:37)
Je nas vice, koho by to zajimalo, bohuzel Sunnysoft hraje mrtveho brouka :-/
rex (10.2.2010 19:34:29)
Přidávám se k žádosti o urychlení vydání nové české ROM. Stále mám sms problém a doteď jsem s reklamací mobilu čekal, dokud tato nová rom nevyjde. Pokud se ukáže, že ani ta nepomohla, tak ho již konečně reklamuji, takže si hoši pospěšte, ať mi mezitim nepuknou nervy..

Přejít na kartu produktu HTC HD2 Leo Cz